Stagiair online marketing

Wij zoeken per begin september en per begin februari een enthousiaste HBO-student die van aanpakken houdt. Je bent communicatief sterk, kan goed omgaan met deadlines en weet dingen geregeld te krijgen. Wij laten je graag kennismaken met het vak van een online marketeer.

Stagiair webredactie PlusOnline en Fietsen123

Wij zoeken per begin september en per begin februari twee enthousiaste HBO-studenten voor onze webredactie. Je bent een teamplayer, goed in Nederlands en werkt graag online. Wij leren je artikelen en nieuwsbrieven maken voor diverse doelgroepen over allerlei onderwerpen!

Stagiair webredactie Gezondheidsnet

Wij zoeken per begin september en per begin februari een enthousiaste HBO-student met interesse in gezondheid en leefstijl. Je schrijft graag en weet wat research is, bent handig met social media en goed in nieuwe creatieve idee├źn. Wij laten je graag kennismaken met de nr. 1 gezondheidssite!

Stagiair online advertising en campagnes

Wij zoeken per begin september en per begin februari een enthousiaste HBO-student die commercieel is ingesteld. Je bent geïnteresseerd in onlinecampagnes, kan omgaan met klanten en weet raad met planningen en deadlines. Wij leren je alles over online advertising en campagnes!

Stagiair redactie Plus Magazine

Wij zoeken per begin september en per begin februari een enthousiaste HBO-student die van journalistiek houdt. Je schrijft graag, hebt interesse in de 50-plus doelgroep en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Wij laten je graag kennismaken met onze bladredactie en het vak.