Adverteren

Adverteren bij Roularta Media Nederland betekent adverteren met impact. Binnen onze merken weten we altijd een raakvlak te vinden met jouw doelgroep. Met merken als EW, Plus Magazine, Delicious, Landleven, Columbus en Formule 1 verbinden we Nederlanders met dezelfde interesses en weten onze marketing-experts altijd precies wat bij deze groep aanslaat. Of je nu online wilt adverteren of offline in één van onze magazines: wij zorgen ervoor dat je doelstellingen behaald worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Onze cases

Van custom publishing tot branded content en van events tot content partnerships. Laat je inspireren door onze campagnes die we samen met verschillende merken maken. Hieronder vind je een selectie van cases waar we trots op zijn.


Bekijk onze cases

Mogelijkheden bij Roularta Media Nederland

Als adverteerder heb je je eigen doelstellingen, boodschap en budget. Daarom denkt ons team van specialisten van Roularta Media Nederland graag met je mee over de beste strategie van je campagne. Wij hebben experts voor je klaarstaan om je verhaal te verwoorden, een campagne op te zetten en te monitoren. Met onze kennis in huis kunnen we speciaal voor jouw organisatie een op maat gemaakte campagne creëren.

Ook voor een strategische samenwerking ben je bij ons aan het juiste adres. Door met één (of een mix van) onze merken een partnership aan te gaan versterken we jouw ambitie om doelgericht de klant te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan co-creatie, het opzetten van een loyalty programma of abonneewerving.

Onze mogelijkheden

Evenementen

Lees meer

Nieuwsbrieven

Lees meer

Custom publishing

Lees meer

Branded content

Lees meer

Print advertenties

Lees meer

Display

Lees meer

Saleskits en aanleverspecificaties

 

Wil je weten wat de kosten zijn voor adverteren bij Roularta Media Nederland? Kijk hieronder direct naar de mogelijkheden per merk.