Branded content

Als uitgever van verschillende magazines weten we alles over storytelling, het vertellen van goede verhalen zit namelijk in ons bloed. Doordat consumenten steeds kritischer worden in wat zij willen lezen door het grote aanbod aan informatie, wordt het vertellen van mooie verhalen in het juiste umfeld en voor de juiste doelgroep steeds belangrijker. Om deze reden zetten steeds meer adverteerders branded content in, om hun verhaal te delen en op deze wijze te bouwen aan hun merkimago. Branded content is een vorm van storytelling waarbij de commerciële boodschap op subtiele wijze is verwerkt in een inspirerend verhaal.

Met ons team van specialisten zorgen wij ervoor dat deze verhalen naadloos aansluiten bij onze redactionele verhalen en de interesses van onze doelgroepen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de content in het juiste umfeld staat. Dit kan zowel offline in onze magazines, als online op verschillende online kanalen in ons netwerk. Via ons uitgebreide portfolio aan zakelijke, consumenten- en lifestyletitels kunnen wij alle doelgroepen bereiken.

Waarom branded content?

 

✓ Je vergroot de awareness van je merk

 

✓ Het biedt een relevant en betrouwbaar umfeld voor je verhaal

 

✓ Een team van specialisten denkt met je mee

 

✓ Er is meer ruimte voor verdieping en achtergrond

Voorbeelden

Delicious

Seasons.nl

KIJK Magazine

Contact

Heb je een vraag over de branded content mogelijkheden bij Roularta Media Nederland? Neem dan contact met ons op via advertising@roularta.nl of bel ons via 020-2105459.