Case: Cybersecurity special met Vodafone Business

Door de toename van clouddiensten, hybride werken en versnelde digitalisering hebben bedrijven steeds meer te maken met kwetsbaarheden op het gebied van cybersecurity. Daarom biedt Vodafone Business met partners oplossingen voor elke security-uitdaging. Om de nieuwe cybersecurity diensten onder de aandacht te brengen bij zakelijke beslissers is er door KIJK Magazine een branded cybersecurity special ontwikkeld voor Vodafone Business. Deze special werd verspreid als bijlage onder de abonnees van KIJK Magazine.

De cyberspecial was onderdeel van een crossmediale aanpak om het onderwerp cybersecurity onder de aandacht te brengen. Naast de special ontvingen de abonnees ook een editie van KIJK met een speciaal hiervoor geïllustreerde magazinecover. Ook speelde Vodafone Business zich twee weken lang in de kijker met banners en advertenties op de website van KIJK. Uit onderzoek is gebleken dat het wetenschappelijk magazine enorm populair is onder zakelijke beslissers. Daarom was dit de perfecte match voor Vodafone Business.

Ook voor KIJK staat het onderwerp cybersecurity hoog op de agenda. Hoofdredacteur André Kesseler: “Voor ons magazine volgen we alle ontwikkelingen op dit gebied. We zien overal om ons heen dat hackers niet alleen brutaler worden, maar ook steeds inventiever. Bedrijven moeten dus alle zeilen bijzetten om hackers buiten de deur te houden. Toen Vodafone Business ons benaderde om een special te maken om aandacht voor cybersecurity te vragen, wilden we daar graag aan meewerken.”

Cyberspecial

De Vodafone Business branded cyberspecial is samen met de redactie van KIJK gemaakt. Er is gebruikgemaakt van de gezamenlijke kennis over cybersecurity van zowel Vodafone Business als van de KIJK-redacteuren.

Zo vind je in de 24 pagina’s tellende special alle cijfers over cybersecurity op een rij. Maar lees je ook in een dubbelinterview alles over de cybersecuritydiensten van Vodafone Business en waarom die steeds belangrijker worden. Daarnaast wordt er aandacht geschonken aan de risico’s van thuiswerken en worden vijf opmerkelijke, historische hackers onder de loep genomen.

Naast dat de cyberspecial als bijlage meegaat met KIJK, wordt de special ook verspreid via andere Roularta Media Nederland merken met een hoog bereik onder zakelijke lezers. Dit zijn Formule 1, delicious., EW Magazine en Beleggers Belangen. In totaal telt de oplage van de Vodafone Business branded cyberspecial een 100.000 exemplaren.

 

 

Branded cover

Om KIJK editie 2 zat er dit jaar een voor Vodafone Business speciaal geïllustreerde magazinecover. Medio januari lag deze editie bij alle 15.000 KIJK-abonnees op de mat. Door middel van een banderol werd er op deze manier aandacht gegeneerd voor cybersecurity.

 

Online display

Door middel van banners en advertenties nam Vodafone Business medio januari twee weken lang de website van KIJK over. Op deze manier werd er ook online aandacht gegenereerd voor dit belangrijke onderwerp. De banners en advertenties verwezen naar de mogelijkheden van Vodafone Business op het gebied van cybersecurity diensten.

Bekijk hier de Cyberspecial online!