Image
GezondheidsNet organiseert jaarlijks de Nationale GezondheidsBeurs, met zo’n 40.000 bezoekers en 250 exposanten de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Klanten en geïnteresseerde organisaties kunnen we voorzien van een optimaal beurspakket, bestaande uit bijvoorbeeld workshops, inhoudelijke presentaties, sampling en productpresentaties. De Nationale GezondheidsBeurs is begin februari in Jaarbeurs Utrecht.
Image

De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers. De eerste 50PlusBeurs werd in oktober 1993 georganiseerd, onder auspiciën van het Nationaal Comité Dag van de Ouderen. De Beurs markeerde de Dag van de Ouderen, door de Verenigde Naties vastgesteld op 1 oktober.

Sinds 2011 duurt de Beurs vijf dagen, komen er ruim 100.000 bezoekers en bijna 600 exposanten. 50-plussers kunnen zich op de 50PlusBeurs vijf dagen lang laten informeren, amuseren en adviseren over uiteenlopende thema’s.

Image

Het grootste winterse feest van het jaar in december in het Nederlands Openluchtmuseum.

De Landlevenlezer, maar vooral de Landlevenliefhebbers komen hier op af. Ruim 20.000 bezoekers in 3 dagen, ruim 80 standhouders en diverse programma-onderdelen.

landleven.nl/evenementen/landleven-winter