Landleven Winter was één groot succes

Op 9, 10 en 11 december vond de vijfde editie van Landleven Winter plaats in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Het was een drukke en succesvolle editie met 25.000 bezoekers over 3 dagen verspreid. Met temperaturen rond het vriespunt en daardoor een prachtige witte winterlaag was het ouderwets gezellig en sfeervol.

Prachtig gevuld programma

De uitverkochte Landleven Wintermarkt met zo’n 80 standhouders en een mooi Landleven-programma trok vele bezoekers in het prachtige Openluchtmuseum. Het park is in deze periode gevuld met een mooi winterprogramma en een prachtige schaatsbaan. Bij uitstek een sfeervolle locatie voor het hele gezin, die hierdoor ook geweldig aansloot bij Landleven. Zo boden wij de vele bezoekers een complete dag uit!

Onze standhouders over het evenement:

Doen & Hout: “Wat was het druk, er is veel interesse in onze producten! En wat zorgen jullie als team goed voor jullie standhouders, echt onze complimenten.”

Q-stove: “Wat een geweldig georganiseerd evenement en wat is het druk!”

 

Alle evenementen

Benieuwd naar welke evenementen wij nog meer hebben? En wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als adverteerder?