Columbus Travel

Sinds Columbus Travel in 2005 werd opgericht door twee gepassioneerde reizigers, heeft Columbus naam gemaakt als het toonaangevende reismagazine voor iedereen die buiten de gebaande paden wil treden. Elk jaar maken onze internationale reisprofessionals verschillende edities met 124 pagina’s onvergetelijke reisinspiratie, van diepgaande reportages en het laatste nieuws tot praktische tips en schitterende fotografie. Onze lezers hebben een passie voor reizen weg van de massa.

Bereik

125.000
Per editie

Pageviews

190.000
Per maand

Social

42.000
Volgers

Nieuwsbrief

69.000
Abonnees

Op columbustravel.nl, het grootste online reisplatform van Nederland, kunnen reizigers hun volgende reis plannen en na afloop gratis hun foto’s en tips delen met anderen. Je vindt er ook het laatste reisnieuws, leuke quizzen, praktische weetjes en mooie wedstrijden, dagelijks samengesteld door onze vakkundige redactie.

Doelgroep

De lezers van Columbus zijn op zoek naar bestemmingen waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen. Ze zoeken naar sfeer en authenticiteit, maar ook naar avontuur. Onze lezers hebben een passie voor reizen weg van de massa. Aan de andere kant van de wereld, maar ook om hoek in Nederland en voor elk budget. Reizen gaat voor hen niet om consumeren, maar om bijzondere, authentieke belevingen, met hart voor de natuur en hun medemens.

Bekijk hier meer van Columbus Travel

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl