Delicious

Bij Delicious draait alles om koken en eten. Met verrassende, maakbare recepten, verhalen over mensen met een passie voor eten en top notch fotografie. Foodtrends, culinaire adressen, keukenspullen, chefs en nog veel meer info waar het hart van een foodie sneller van gaat kloppen. En natuurlijk het brede palet aan recepten, waar je trek van krijgt. Delicious gaat mee met de seizoenen, is nooit ingewikkeld en biedt je alles wat je nodig hebt om van het koken te genieten en er steeds beter in te worden. Alles is zo inspirerend dat je direct zin krijgt om te gaan bakken en braden, snijden en hakken, en naar hartenlust te gaan koken.

 

Bereik

314.000
Per editie

Pageviews

425.000
Per maand

Social

125.000
Volgers

Nieuwsbrief

72.000
Abonnees

Delicious gaat mee met de seizoenen, is nooit ingewikkeld en biedt je alles wat je nodig hebt om van het koken te genieten en er steeds beter in te worden. Alles is zo inspirerend dat je direct zin krijgt om te gaan bakken en braden, snijden en hakken, en naar hartenlust te gaan koken.

Doelgroep

De Delicious lezers houden van alles dat te maken heeft met koken en eten en zijn er graag mee bezig. Ze fantaseren bij wijze van spreken ’s morgens al over wat ze die avond gaan eten. Ze zijn daarnaast ook echt geïnteresseerd in koken en voeding in het algemeen, de achtergronden, de technieken. Ze willen er écht iets van af weten. Ze lezen graag kookboeken en volgen masterclasses aan de delicious.academy. De Delicious lezers zijn middelbaar tot hoog opgeleid en behoren tot de hogere welstandsklasse. Ze gaan voor kwaliteit en ècht lekker eten. Met trots draagt Delicious als grootste (betaalde) magazine voor deze doelgroep het predikaat: nr 1 foodmagazine.

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl