EW

In een wereld die 24/7 wordt overspoeld door nieuws, meningen en tweets, is er behoefte aan een expert die zin en onzin voor je scheidt. EW, met afstand het grootste opinieplatform van Nederland, ís die expert. Een expert die verrast met feiten en argumenten die iedereen over het hoofd ziet. Met een weekblad, een online-platform, evenementen, en nog heel veel meer.

 

Bereik

210.000
Per editie

Pageviews

975.000
Per maand

Social

150.000
Volgers

Nieuwsbrief

61.000
Abonnees

Sinds 1945 staat EW, voorheen Elsevier Weekblad, voor onafhankelijke en gedegen achtergrond-, opinie- en servicejournalistiek. Toegankelijk, compact en compleet. Nuchter, scherp, en niet bang om met de feiten in de hand conclusies te trekken waar anderen nog niet aan toe zijn.

Doelgroep

EW-lezers zijn kritisch, nieuwsgierig en eigenzinnig, en willen zelf hun mening vormen. Ze zijn veelal zakelijk beslisser (ondernemer of bestuurder), hoogopgeleid, vermogend, ondernemend en reislustig, gaan behendig om met geld, en houden van comfort en lekker eten. Ze zijn maatschappelijk betrokken en hebben een brede interesse in politiek, economie, buitenland, cultuur en wetenschap.

EW maakt een wekelijks magazine, een website (toegankelijk via desktop, laptop, tablet en smartphone), nieuwsbrieven en e-bulletins. Ook organiseert EW elk jaar diverse evenementen.

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl