Formule 1

Formule 1 is al ruim een kwart eeuw het toonaangevende magazine in Nederland over de koningsklasse van de autosport. Het blad verschijnt 18 keer per jaar, na bijna elke Formule 1-race. Abonnees ontvangen bovendien nog drie bijzondere specials: de Preview Special, een extra dikke Zomerspecial en een Jaaroverzicht. Elke Formule 1-editie staat vol exclusieve interviews, verrassende reportages, achtergrondverhalen, technische analyses, onderscheidende fotografie, historische verhalen en het laatste nieuws over Max Verstappen.

Bereik

125.000
Per editie

Pageviews

2.500.000
Per maand

Social

86.000
Volgers

Nieuwsbrief

54.000
Abonnees

Formule 1 Magazine is als enige Nederlandse tijdschrift bij alle Grands Prix wereldwijd aanwezig en wordt gemaakt door een redactie die uit kenners bestaat. Uiteraard worden ook alle grote Nederlandse en Belgische coureurs én aanstormende talenten in de andere raceseries (Formule 2, Formule E en WEC) op de voet gevolgd. Formule 1 Magazine is actueel, snel, scherp en doortastend. Een passie voor autosport? Dan kun je niet om Formule 1 Magazine heen.

Doelgroep

De Formule 1-lezer kan geen genoeg krijgen van alles wat met auto’s, voetbal, games en films te maken heeft. Lezers zijn gemiddeld tussen de 15 en 50 jaar, hebben een afgeronde MBO- of HBO-opleiding en een gemiddeld tot hoog inkomen. De Formule 1-lezer houdt wel van een beetje uitdaging in het leven, hecht veel waarde aan vrienden, familie, sport en gamen en is graag als eerste op de hoogte van nieuws rondom Grands Prix en belangrijke Nederlandse en Belgische coureurs.

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl