Gezondheidsnet

Gezondheidsnet is de meest gelezen website over gezondheid in Nederland. Gezondheidsnet biedt betrouwbare informatie over talloze medische onderwerpen en voeding, maar ook over bewegen en uiterlijk. Maandelijks telt Gezondheidsnet meer dan 1,7 miljoen pageviews. En deze aantallen groeien nog steeds. De nieuwsbrief van Gezondheidsnet wordt wekelijks verstuurd naar 142.000 abonnees, die per e-mail een update krijgen.

De redactie maakt dagelijks een selectie van het meest interessante gezondheidsnieuws van (inter)nationale bronnen en herschrijft dit tot toegankelijke nieuwsberichten. De website wordt continu aangevuld met nieuwe artikelen, zodat Gezondheidsnet inmiddels vrijwel elk gezondheidsthema uitgebreid belicht. Van Afvallen tot Zelfzorg. Op Gezondheidsnet lees je hoe je aan gezondheidsproblemen komt en wat je eraan kunt doen. Informatie vind je snel via de zoekfunctie of de encyclopedie. Zijn er nog vragen, dan kunnen lezers terecht bij een team van experts met diverse specialismen, zoals een dermatoloog, kinderarts, fysiotherapeut en voedingskundige.

Pageviews

1.776.000
Per maand

Social

50.000
Volgers

Nieuwsbrief

142.000
Abonnees

Doelgroep

Gezondheidsnet richt zich op iedereen die vragen heeft over zijn/haar gezondheid. Een deel van het nieuws op de site verschijnt op de websites van onze partners als NU.nl, MSN en AD.nl. Ook veel vakbladen en tijdschriften gebruiken Gezondheidsnet als bron. De website wordt continu aangevuld met nieuwe artikelen, zodat Gezondheidsnet inmiddels vrijwel elk gezondheidsthema uitgebreid belicht.

Bekijk hier meer van Gezonheidsnet

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl