Knipkids

Knipkids (voorheen Knippie) is hét zelfmaakmodeblad voor kindermode. Knipkids brengt tweemaandelijks de allerleukste kindermode, vertaald in patronen en werkbeschrijvingen, voor kinderen van 0-12 jaar. In Knipkids vind je ook de allerleukste do-it-yourself ideeën voor accessoires, knuffels, kinderkamers én kraamcadeaus. Knipkids is er voor iedereen die blij wordt van het maken van kleding en er met liefde een persoonlijke touch aan geeft.

Bereik

50.000
Per editie

Social

19.000
Volgers

Nieuwsbrief

10.000
Abonnees

De Knipkids lezer (voornamelijk vrouwen) laat zich graag inspireren door de nieuwste modetrends, stoffen en prints. Die vindt ze in Knipkids: het magazine staat vol met creatieve, technische en praktische tips en hippe en unieke patronen om zelf mee aan de slag te gaan. Ook de leukste ideeën om zelf de kinderkamer in te richten ontbreken niet.

Doelgroep

De Knipkids lezeres haalt voldoening en plezier uit het zelf maken van kleding. Economische redenen zijn hier ondergeschikt aan. Ze is gemiddeld tussen de 25 en 55 jaar en heeft een gemiddeld inkomen. Knipkids lezers zijn niet alleen (aanstaande) moeders; ook trotse oma’s behoren tot de Knipkids doelgroep. De Knipkids lezeres is trots op haar kinderen en kleinkinderen en laat dat zien met kleding die vol liefde voor hen gemaakt heeft. Ze staat graag in de keuken, is dol op nieuwe woonideeën opdoen en werkt graag in de tuin.

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl