Landleven

Landleven, inspiratie voor buiten-wonen en buitenleven. 11x per jaar hét ultieme magazine voor wie van het platteland houdt. Wekelijkse nieuwsbrieven, events en een uniek online bereik. Marktleider in het ‘groene’ mediasegment, trendsetter in het betere leven. Termen als ‘duurzaam’, ‘circulair’ en ‘biodiversiteit’ komt u in Landleven amper nog tegen, want dat ís Landleven.

Bereik

596.000
Per maand

Pageviews

568.000
Per maand

Social

75.000
Volgers

Nieuwsbrief

143.000
Abonnees

Met de overheerlijkste recepten voor ingrediënten van eigen erf, boordevol nuttige tips om in de (moes)tuin aan de slag te gaan, werktekeningen voor haalbare timmerprojecten, en vakkennis om de natuur op eigen erf te helpen. Reportages over (betaalbare) boerderijen vóór en ná de verbouwing, kijkjes binnen bij andere plattelandsbewoners geven inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Landleven is de geur van vers gespitte aarde.

Doelgroep

Met onbetaalbare huizen in de Randstad is de trend van verhuizen naar de meer landelijke gebieden van Nederland definitief ingezet. Thuiswerken en glasvezel maken het mogelijk om verder te kijken. Maar het platteland is juist nu in alle opzichten sterk in beweging. Landleven is geen platform voor maatschappelijke discussies, maar wijst wel de weg naar hoe het kan met kippetjes op eigen erf en sla uit eigen tuin. Landleven waait niet mee op trends, maar is de trend: zonder styling en echt, eigen en herkenbaar. Landleven richt zich op de gewone mens die in het buitengebied woont. De formule begint buiten de bebouwde kom en eindigt bij de Nederlandse grens.

Bekijk meer van Landleven

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl