Moto73

Een nieuw model motor? Gegarandeerd dat je de test erover leest in Moto73. De redactie maakt tienduizenden kilometers per jaar in binnen- en buitenland, zodat we met recht als autoriteit een oordeel kunnen vellen. In de vergelijkingstesten gaat het er soms hard aan toe: welke motor is nou eigenlijk de beste? Naast de testen, die de ruggengraat van het blad vormen, duiden we de techniek van deze motoren en leert de lezer om simpele klusjes aan zijn of haar motor zelf uit te voeren. En wil de lezer een tweedehands motor kopen? Ook daarin zijn we leidend.

De digitale thuisbasis van zowel Promotor als Moto73 is Motor.nl: het grootste digitale motorplatform van Nederland.

Bereik Moto73

85.000
Per editie

Pageviews Motor.nl

536.000
Per maand

Social Motor.nl

69.000
Volgers

Nieuwsbrief Motor.nl

40.000
Abonnees

Ook voor een mooie toer- of reisbestemming kan de lezer bij Moto73 terecht. Routes en avontuur liggen voor het oprapen. Ook volgen we de motorsport op de voet. Valentino Rossi en Marc Marquez, maar ook Jeffrey Herlings en minder bekende Nederlandse helden komen aan bod. Deze brede formule wordt aangevuld met opinie, interviews, reportages, producttesten en natuurlijk met aandacht voor de motorrijder zelf.

Doelgroep

De brede formule van Moto73 spreekt bijna alle motorliefhebbers van Nederland aan. De Moto73 man is tussen de 18 en 65 jaar oud, woont meestal buiten de stad en is niet alleen dol op motoren, maar ook op alles wat met auto’s te maken heeft. Hij wil niet alleen alles wéten over motoren, maar rijdt er ook daadwerkelijk een. Zo’n 62 procent overweegt zelfs binnen nu en 2 jaar een andere motor aan te schaffen. Het grootste deel van de lezers heeft zowel een motor- als autorijbewijs en sleutelt regelmatig aan beide.