Roots

Roots is een onafhankelijk natuurmagazine dat je midden in de natuur brengt met unieke Roots-wandelroutes, de leukste natuuruitjes en de beste fotografietips. Het magazine staat vol met prachtige natuurreportages van toonaangevende fotografen wereldwijd.

Bereik

88.000
Per editie

Pageviews

128.000
Per maand

Social

46.000
Volgers

Nieuwsbrief

35.600
Abonnees

Voor (beginnende) vogelaars maken we 2x per jaar het Roots Vogelmagazine, met mooie vogelverhalen, kijkertesten en vogelhotspots. We produceren de maandelijkse podcast Notenkrakers – over vogels, jawel. En we geven boeken uit, zoals een succesvolle serie Roots-wandelgidsen en voor kinderen van 8 tot 88 de leerzame en fraai geïllustreerde Doe-boeken.

Doelgroep

De Roots-lezers zijn echte natuurkenners- en liefhebbers. Ze genieten volop van de natuur en alles wat deze te bieden heeft. Het zijn zowel mannen als vrouwen (een iets groter deel is vrouw) in de leeftijd van 56 tot 65 jaar. Maar: Roots kent liefhebbers van jong tot oud. De trouwe lezersgroep (81% heeft al langer dan 5 jaar een abonnement) is over het algemeen hoog opgeleid met een bovenmodaal inkomen. Roots-lezers trekken er graag op uit in de natuur, zijn dol op mooie fotografie én pakken zelf graag de camera erbij.

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl