Seasons

Seasons is hét lifestyle magazine voor iedereen die van het goede en pure buitenleven houdt. Met in elk nummer een breed scala aan onderwerpen, die altijd verrassen en inspireren. De mooiste (sier- en moes)tuinen, seizoensrecepten, verrassende binnenkijkers om volop ideeën uit te halen, shopping, creatieve en praktische groentips, gemakkelijk te maken DIY’s en feestelijke decoratie-ideeën waarmee je meteen aan de slag kunt.

Bereik

173.000
Per editie

Pageviews

128.000
Per maand

Social

41.000
Volgers

Nieuwsbrief

58.000
Abonnees

Seasons gidst je ook door de mooiste natuur. Met wandelroutes in eigen land en fijne logeeradressen op plekken waar nog rust en ruimte is. En dat alles in beeld gebracht met de sfeervolle fotografie die zo kenmerkend is voor Seasons.

Doelgroep

De Seasons-lezers omarmen het landelijke leven als levensstijl. Met een huishouden zonder kinderen of kinderen ouder dan 14 jaar, woont de lezer in een koophuis, vrijstaand of een boerderij, met een grote tuin. De lezers genieten van het buitenleven en van alle kleine geluksmomenten in het leven. Ze hebben een brede belangstelling en zijn actief en maatschappelijk betrokken. Authenticiteit, kwaliteit en oorspronkelijkheid zijn van groot belang.

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl