Truckstar

Truckstar is een mix van een vak- en publiekstijdschrift, gericht op Nederlandstalige beroepschauffeurs. Binnen de doelgroep is de naamsbekendheid 100%.  Door de onafhankelijke toon en een redactie die midden in de doelgroep staat, is Truckstar bijzonder populair bij haar zeer kritische publiek. De liefde voor vrachtwagens en het chauffeursvak spat van de pagina’s. Truckstar gaat niet alleen over techniek, maar besteedt ook veel aandacht aan de sociale aspecten van het beroep.

Bereik

150.000
Per editie

Pageviews

295.000
Per maand

Social

205.000
Volgers

Nieuwsbrief

17.000
Abonnees

Truckstar is een hechte community. Je bent geen abonnee, maar lid van de Truckstar-club. Voor de Nederlandstalige vrachtwagenchauffeur geldt: qua informatie, uitstraling en identiteit is dit míjn lijfblad.

Doelgroep

De Truckstarlezer is; overwegend man, beroepschauffeur, liefhebber van mooie vrachtwagens, en tussen de 13 en 70 jaar oud. Voor de lezer van Truckstar is het chauffeursbestaan niet zomaar haar of zijn beroep en is vrachtwagen niet zomaar een voertuig waarmee hij zijn werk verricht. Het is hun leven en Truckstar hoort daarbij. De Truckstar-lezer rijdt zowel nationaal als internationaal. Hij is geïnteresseerd in sport, vooral auto- en motorsport. Auto’s, motoren en techniek mogen sowieso op hun bijzondere aandacht rekenen.

Bekijk hier meer van Truckstar

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl