Vorsten

Vorsten is de belangrijkste bron van serieuze en betrouwbare informatie over (internationale) koninklijke families, mode, cultuur en interviews met de royals, en dat alles verpakt in een chic glossy jasje. Regelmatig spreekt Vorsten met leden van koningshuizen, en ook bij bezoeken in binnen- en buitenland is Vorsten erbij en zit eerste rang. Over al dat koninklijke nieuws brengt Vorsten verslag uit, voorzien van de allermooiste foto’s.

Bereik

145.000
Per editie

Pageviews

575.000
Per maand

Social

80.000
Volgers

Nieuwsbrief

15.000
Abonnees

Vorsten brengt 14 edities per jaar uit, plus een jaarboek. Daarnaast maakt de redactie van Vorsten jaarlijks een kalender en brengt bijzondere Specials uit zoals de Máxima Special. Met in totaal ruim 1700 (!) pagina’s is Vorsten het grootste blad in het segment.

Doelgroep

De lezers van Vorsten (grotendeels vrouwen, tussen de 30 en 90 jaar) zijn nieuwsgierig en hebben een bovengemiddelde belangstelling voor koningshuizen, historie, mode en cultuur. Ze kiezen voor kwaliteit, zijn maatschappelijk betrokken en doneren vaak aan goede doelen. De abonnee heeft een bovengemiddeld besteedbaar inkomen, is over het algemeen met pensioen en geniet van het leven. Hij of zij geeft graag geld uit aan een nieuwe auto, cultuur en vakanties in binnen- en buitenland.

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl