Special: Schenken en nalaten

Binnen het magazine EW produceren wij al vele jaren de ‘Erven en schenken’-special. Tijdens één van onze brainstormsessies werd geopperd om dit thema ‘los te trekken’, om zo een special te kunnen maken die we met meerdere titels kunnen meesturen die passen bij de doelgroep. De ‘Schenken en nalaten’-special werd een feit.

Een special voor 6 merken

Op basis van NOM-gegevens werd een selectie gemaakt en kwamen 6 merken naar voren die goed pasten: EW, Seasons, Vorsten, Zin Magazine, Beleggers Belangen en Roots. Deze selectie zorgde voor een totaal bereik van 348.000 personen binnen de doelgroep en daarmee een interessante propositie voor onze adverteerders.

In 2022 brachten we de special uit in een omvang van 48 pagina’s en we verwachten deze in 2023 te kunnen verhogen naar 64 pagina’s. Naast deze special brengen we in 2023 nog meer specials uit, die goed aansluiten bij de desbetreffende doelgroep. Bekijk onze kalender voor alle specials die nu al gepland staan.

Contact

Heb je een vraag over de mogelijkheden bij Roularta Media Nederland? Of wil je een print advertentie inzetten bij onze magazines? Neem dan contact met ons op via advertising@roularta.nl of bel ons via 020-2105459.