Drie nominaties beLOFte 2022 voor Roularta Media Nederland

Van de negen nominaties voor de beLOFte 2022, dé prijs voor jonge supertalenten in de magazine-mediabranche, zijn er drie werkzaam bij Roularta Media Nederland. Het gaat om KIJK-redacteur Laurien Onderwater, Matthijs van Schie, chef digitaal bij EW en junior designer bij Knipmode Lotte Valkenburg.

De beLOFte van het Jaar

De beLOFte van het Jaar is dè prijs voor aanstormend talent in het magazine mediavak. Talenten die voor de beLOFte 2022 in aanmerking komen zijn jonge (maximaal 30 jaar), (super)talentvolle mensen die een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de magazine mediabranche. Zij onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van hun persoonlijke professionele vaardigheden en/of hun originele, creatieve en innovatieve ideeën.

De vakjury 2022 is samengesteld uit negen professionals: vier (magazine)mediamakers, drie media/talentspecialisten en de winnaar van de BeLOFte van 2021. De jury beoordeelt de genomineerden in twee rondes (een schriftelijke en een live ronde met presentaties). Er gaan na de schriftelijke ronde maximaal zes kandidaten door naar de live ronde op 9 november. De jury voor het jaar 2022 bestaat uit: Derk Haank (voorzitter Lucas-Ooms Fonds en diverse bestuursfuncties), Jildou van der Bijl (LINDA.; Mercur d’Or), Franska Stuy (Franska.nl; Mercur d’Or), Léon Bouwman (Roularta Media Nederland), Nicolette Hulsebos (Fonk Media, bestuur LOF), Aart Lensink (LVB), Nathalie Peters (MORGENFRISK), Ruud de Langen (dentsu Benelux) en Isabelle Udo (VideOrbit Studio, winnaar beLOFte 2021).