Image

PlusOnline is de website van Plus Magazine. PlusOnline is met maar liefst 1,3 miljoen bezoeken en 3,6 miljoen pageviews uitgegroeid tot een van de grootste magazinewebsites en bereikt hiermee zowel mannen als vrouwen. Op www.plusonline.nl kunnen Pluslezers dagelijks terecht voor interessante artikelen over geld & recht, gezondheid, beauty, lifestyle, reizen & vrije tijd, eten & drinken en mens & samenleving. Vrijwel elke dag worden er nieuwe berichten gepubliceerd.

Naast de website informeert Plus de digitale lezer via (thema)nieuwsbrieven. Plus Online heeft 430.000 nieuwbrief abonnees die twee keer per week extra informatie ontvangen. Daarnaast wordt de Plus Gezondheid- en Geld&Recht nieuwsbrief verstuurd met een oplage van resp. 420.000 en 430.000 exemplaren.

Ook via Facebook creëert Plus extra bereik. Op dit moment telt Plus Magazine ruim 100.000 Facebookfans.

Image

GezondheidsNet is de meest gelezen website over gezondheid in Nederland. Maandelijks komen er 2 miljoen unieke bezoekers. GezondheidsNet biedt betrouwbare informatie over talloze medische onderwerpen en voeding, maar ook over bewegen en uiterlijk.

De redactie maakt dagelijks een selectie van het meest interessante gezondheidsnieuws van (inter)nationale bronnen en herschrijft dit tot toegankelijke nieuwsberichten.

GezondheidsNet heeft naast het grote aantal bezoekers ook 185.000 reguliere nieuwsbrief-abonnees die wekelijks per e-mail een update krijgen. De voedingsnieuwsbrief, die ook wekelijks verschijnt telt 195.000 abonnees.

Image

Landleven.nl is met gemiddeld 225.000 gebruikers per maand en 145.000 online nieuwbriefabonnees ook een toonaangevend online merk in het uitgeefsegment wonen, tuinen en doe-het-zelf. Op www.landleven.nl kunnen lezers dagelijks terecht voor interessante artikelen over tuin & erf, creatief, lekker eten en buitenwonen. Elke dag worden er nieuwe berichten gepubliceerd.

Naast de website informeert Landleven de lezer via (thema)nieuwsbrieven. Landleven telt zo’n 145.000 nieuwsbrief abonnees die wekelijks extra informatie ontvangen.

Ook via social media, o.a. Facebook creëert Landleven extra bereik. Op dit moment telt Landleven ruim circa 35.000 Facebookfans - ruim 30.000 volgers op Instagram – 11.500 volgers op Pinterest.

Image

Fietsen123.nl is een site met fietsroutes, fietswinkels, fietstesten, fietscitaten, fietsmerken, fietslinks, fietsvakanties en een prikbord. Er zijn op www.fietsen123.nl meer dan 3.500 volledig beschreven fiets- en gps-routes te vinden, per provincie en plaats, in Nederland, Vlaanderen en Wallonië.

Fietsen.123 telt elke maand ruim 200.000 unieke bezoekers en 600.000 pageviews. Daarnaast heeft de site 125.000 nieuwsbrief-abonnees die tweewekelijks per e-mail een update krijgen, 41.000 Facebookfans en een geheel eigen Fietsen app (130.000 downloads).

Image

Dit is de interactieve website van het magazine waar lezers terecht kunnen voor ideeën en inspiratie, maar ook voor leuke DIY-creaties,  instructievideo’s en diverse blogs. Bezoekers delen er hun ervaringen en tonen hun creatie’s.

In de webshop kan men o.a. terecht voor aankoop van stoffen en patronen.

Elke 2 weken verschijnt de lamaisonvictor-nieuwsbrief.