Werken bij Roularta Media Nederland

Roularta Media Nederland is de grootste zelfstandige magazine-publisher van Nederland. Bij ons werken de allerbeste mensen die over een stevige dosis vakkennis beschikken, passie hebben voor het vak en de vrijheid hebben om hun kwaliteiten te benutten en eigen initiatieven te starten.

 

Hybride werken

 

Als je bij ons binnen loopt ervaar je direct de sfeer van een creatief en inspirerend bedrijf waar medewerkers belangrijk zijn! Hybride werken is binnen Roularta Media Nederland niet meer weg te denken. Hou je van flexibiliteit in je werktijden en werklocatie én vind je het fijn om minder te hoeven reizen? Dan zit je goed bij Roularta Media Nederland. We gaan er vanuit dat je minimaal 2 dagen per week op kantoor bent.

 

Onze kantoorpanden zijn ingericht naar de nieuwe situatie van hybride werken. Het afgelopen jaar hebben we nieuwe ontmoetingsconcepten geïntroduceerd. Zo organiseren we naast de gezellige bedrijfsborrels in ons eigen café ook directielunches, zomer- en kerstborrels en jaarlijks een strategiedag waar je workshops en inspirerende talks kunt volgen.

Passie voor publishing

Alida werkt voor Zin: ‘Helemaal mijn baan’

Lees meer

Vellah werkt voor Columbus Travel: ‘Reizen zit in mijn bloed’

Lees meer

Edwin werkt voor Fiets Magazine: ‘Soms moest ik mezelf even in mijn arm knijpen’

Lees meer

Ontwikkelingsmogelijkheden

 

Bij Roularta Media Nederland staat ontwikkelen hoog op de agenda. Op persoonlijk gebied en op het gebied van skills, competenties en kennis. Verschillende initiatieven helpen hierbij!

 

Jaarlijks start bij ons het Management Development programma onder leiding van een ervaring trainer van Windkracht 11. Deelnemers aan dit programma komen vanuit alle lagen van de organisatie maar hebben één ding gemeen, ze willen vooruit! De Roularta Media Nederland strategie, organisatievraagstukken en persoonlijke ontwikkeling staan in dit opleidingsprogramma centraal.