Roularta Media Nederland BV is uitgever van o.m. Plus Magazine, het grootste maandblad van Nederland. Maar ook van Landleven, het magazine voor iedereen die van buitenwonen en buitenleven houdt. Het bedrijf werd opgericht in 1990 onder de naam Senior Publications Nederland BV (SPN), en was een joint-venture tussen de Franse uitgeverij Bayard Presse en de Belgische uitgever Roularta Media Group NV (RMG). Sinds april 2021 is RMG 100% eigenaar van het bedrijf dat voortaan verder gaat onder de naam Roularta Media Nederland.

Roularta Media Group NV is een Belgische multimediagroep, marktleider op vlak van magazines (N/F)(algemeen-, business- en sport-nieuwsweekbladen, lifestyle-magazines, medical- e.a. professional magazines), local media in Vlaanderen ( zondagskranten, lifestylemagazines en internet-marketingsolutions) en business-televisie. Roularta zorgt met Trends Business Information voor alle financiële en marketing data van alle Belgische bedrijven. Roularta organiseert events in de business- en lifestylesfeer en ontwikkelt alle mogelijke line extensions rond zijn sterke merken : boeken en magazine-specials, reizen en design.

In België, Nederland en Duitsland is RMG marktleider in de 50+markt. Roularta participeert voor 50% in Mediafin (business-dagbladen De Tijd en L’Echo) en voor 50% in de classifieds-sites immovlan.be en autovlan.be/gocar.be.

In totaal heeft RMG 1.308 werknemers en wordt er een geconsolideerde omzet van circa 300 miljoen EURO gerealiseerd.